Loading...
RADIO 2017-09-20T12:56:19+00:00

TUSAATAAT sender live med studieværter på almindelige hverdage i følgende tidspunkter:​

Mandag til fredag kl. 09.00 – 17.00

Lørdag kl. 22.00 – 01.00

Sendefladen indeholder primært underholdningsprogrammer, debatter, oplysningskampagner, aktualitetsprogrammer, musik og meget mere. Her er der god mulighed for, at borgerne kan komme til orde.

Udover normal åbningstid er der musikradio med radioreklamer, vejrudsigter, meddelelser, diverse indslag m.m. Du kan lytte til TUSAATAAT døgnet rundt i alle årets dage.

Erhvervslivet og de offentlige har mulighed for at købe sig til services, såsom:

– Radioreklamer, sponsorater, events og andre former services som radioen tilbyder.

Lytterne har mulighed for at købe sig til services, såsom:

– Lykønskninger, meddelelser, og andre former services som passer til radioens koncept.

Foreninger og lign. kan efter ansøgning til TUSAATAAT afholde radio-bingo ifm. deres åbne indsamling eller for deres medlemmer.

Nyhedsbrev august 2017

Det tror vi på

Vi tror på, at byen har behov for en lokalradio, og som en god supplement til byens lokal avis og lokal tv.

En lokalradio kan man bruge til mange formål. Det er altid godt at have sådan en medie i en demokratisk samfund, hvor byens borgere kan komme til orde.

Ved at have underholdningsprogrammer, debatprogrammer, nyheder, forebyggende programmer m.m. er altid gavnligt for samfundet i det hele taget. Borgerne bliver mere oplyste, og til tider får man også mere vågne myndigheder og politikere så borgerne kan få bedre service m.m.

Hvad angår erhvervslivet, så er lokalradioen en rigtig god og oplagt samarbejdspartner. Det er ikke uden grund at radio kaldes for ” den mest visuelle medie i verden”, derfor oplagt sted at lave radioreklamer, diverse kampagner, meddelelser m.m.

Finansiering

Det er gratis at lytte til TUSAATAAT, og i modsætning til andre medier som f.eks. lokal tv og lokalavisen får vi ikke driftstilskud fra de offentlige.

TUSAATAAT kører 100 % helt uden tilskud fra de offentlige, og skal selv finde finansiering til driften. Derfor er det meget vigtigt for os at have godt samarbejde med erhvervslivet, som kan købe sig til services vi tilbyder. Radioreklamer er relativt sæsonbetonede, så sponsorater er nødvendige, da det giver stabil basis indtjening, men som også giver ikke ubetydelige rabatter på radioreklamer hos kunderne.

Befolkningen har også adgang til diverse services, såsom lykønskninger, meddelelser, grafiske opgaver m.m. Foreninger og lign. kan gøre brug af radio-bingo efter ansøgning.