Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/tusaataat.gl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734
RADIO-BINGO – Tusaataat
Loading...
RADIO-BINGO 2017-09-28T20:24:27+00:00
Radioreklamer
Sponsorater
Meddelelser
Lykønskninger
Live transmissioner
Grafiske opgaver
Events
Udlejning lydudstyr
Prof. dj til events
Radio-bingo tilbud

Radio-bingo

Foreninger og lign. kan ansøge til TUSAATAAT om at afholde radio-bingo for deres medlemmer eller en offentlig åben indsamling. TUSAATAAT kan tilbyde en pakkeløsning, som inkluderer klargøring af bingohæfter og fornødne materialer, markedsføring, udleje salgsudstyr, tekniskbistand og meget mere. Dette gør det meget nemmere for Jer der skal stå for indsamlingen, så I kan bruge Jeres tid på noget andet.

TUSAATAAT kan også rådgive alt omkring radio-bingo, samt hjælpe til med ansøgninger til de offentlige instanser mhp. offentlig indsamling…..nemmere kan det ikke blive!!!

Hvorfor radio-bingo?

Det er nemt at arrangere, man har ikke behov for større fysiske rammer, bingo-spillerne deltager hjemmefra i ro og mag. Normalt deltager der også mange flere til radio-bingo, og dette betyder også større omsætning, med mulighed for større overskud.

Da TUSAATAAT sørger for en stor del af forarbejdet ifm. planlægning, markedsføring, udstyr og stiller know how til rådighed, så er det meget nemt for arrangørerne at afholde radio-bingo.

Hvem kan afholde radio-bingo?

Alle kan komme i betragtning, såsom foreninger, skoleklasser, frivillige organisationer, partier m.m. Man skal aflevere ansøgning til TUSAATAAT hvor man bl.a. fortæller om formålet for indsamlingen.

Man kan vælge om det skal være radio-bingo for medlemmerne, hvor der er gode muligheder for at skaffe flere medlemmer. Så slipper man for at ansøge om åben indsamling hos myndighederne. Hvis man hellere vil lave en åben indsamling, hvor alle kan deltage, også selvom de ikke er medlemmer, så kan TUSAATAAT være behjælpelig med ansøgningen til myndighederne. Åben indsamling plejer også at give mere i kassen, også når det suppleres med lotteri.

Send ansøgningen allerede i dag!

AQQUSINERSUAQ 5 – P.O. BOX 401 – 3911 SISIMIUT – TLF.:  86 48 00

SEND MAIL TIL OS HER

Kommende bingo dage

INUIT PEQATIGIIFFIAT sisamanngorneq 12. oktober 2018 nal. 18.00
RADIO-BINGO
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec